Massages

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.

Traditionele Thaise Massage

De Thaise massage techniek is meer dan 2500 jaar oud en is een unieke vorm van lichaamswerk die verschilt van andere Oosterse therapieën. De massage wordt uitgevoerd in een meditatieve en geconcentreerde geestestoestand, waardoor er een mentale rust wordt ervaren voor de ontvanger.

Nek-schouder-hoofd Massage

De van stress vastzittende schouders, druk op het hoofd met opkomende hoofdpijn of migraine kunnen deze nare elementen voorkomen met deze ontspannende massage. De massage versnelt de bloedsomloop in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

Olie ontspanningsmassage

Een Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. De oliemassage stimuleert de bloedsomloop en is zeer ontspannend.

Hotstone massage

Hotstone massage is een geweldig intense massage die een weldaad is voor het lichaam en geest. De hitte en de “druk” van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van Hotstones op je lichaam wordt je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting.

Thai Sabai Sabai massage

Thai Sabai Sabai olie massage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. De Sabai Sabai oliemassage is meer geschikt voor ouderen en ook voor patiënten. Alle oliën die wij gebruiken zijn Thaise aromatische oliën die van natuurproducten zijn gemaakt. De Oliemassage stimuleert de bloedsomloop en wordt als ontspannend en verfrissend ervaren. Helpt tegen vermoeidheid en stress en zorgt voor een goede conditie van lichamelijk en geestelijk.

Voetmassage

De Thaise voetmassage activeert de energiedoorstroming van het lichaam. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbeterd de doorbloeding en stimuleert de zenuwbanen. De massagetechniek is afwisselend van zacht en gevoelig naar iets harder. Het voornaamste heilzame effect van de massage is ontspanning.

Kruidenstempel massage

De kruidenstempel massage is oorspronkelijk een Oosterse massage. Het is een dieptemassage met warme kruidenbuidels die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden. Deze hebben een krachtige en helende werking. Vroeger werden deze handgemaakte kruidenbuidels in warme olie gedompeld. Het effect ervan is overweldigend.